×

Telefoninterview

Du kan kan optage et telefoninterview i vores redigeringsrum med STUDER lydpulten, CMS2Clienten på HIT-PC'en og Premiere Pro.

STUDER lydpulten

Tryk på ON knapperne på første og tredje fader.

studer.jpg

 

CMS2Client

Start CMS2Clienten på HIT-PC'en

cms.jpg

Premiere Pro

 1. For at optage interviewet i to spor, skal du låse et af stereo-traksene op, f.eks A7 stereo1. Det gør du ved at klikke på den lille hængelås foran tracket.

  unlock_stereo_A7b.jpg

 2. I Audio Track Mixer (som du finder bag Source Monitor) skal du klikke på det lille R over faderen i track A7 for at "Enable Track for recording" - altså gøre lydsporet klar til optagelse.

  enable.jpg

 3. Indtast det ønskede nummer i CMS2Client på HIT-PC'en og tryk på DIAL eller tast Enter.

 4. Tal med kilden og justér niveauer på STUDER-pulten.

 5. Klik på Timeline og flyt evt. Playline til der, hvor optagelsen skal starte og tast Alt + R for at starte optagelsen.

 6. Stop optagelsen, ved at trykke på mellemrumstasten.

 7. Optagelsen ligger nu i track A7 og, hvis du kun skal bruge din kilde, kan du højreklikke på klippet og vælge Audio Channels (Shift + G) og fjerne fluebenet ud for spor L.

  modify_0.jpg

 8. Fordi klippet stadig er et stereo-klip, skal du flytte det op i et af de øvrige spor, for at afspille det i mono.

 9. Hvis spørgsmålene også skal bruges, så skal du finde optagelsen i Project-vinduet (kig efter et waveform-ikon, der hedder noget med stereo 1_XX.wav)og tjek om det er i mono, ved at højreklikke på det og vælge Modify -> Audio Channels, hvis der ud for Preset står Stereo, skal du vælge Mono i dropdown-menuen og derefter trykke på OK eller tast Enter.

  modify_2.jpg

 10. Nu kan du trække klippet over på Timeline og redigere som du plejer, efter du har slettet optagelsen nede i stereo-tracket.
2023 © Kim Dang Trong
Til toppen af siden